Vi stöder Mustashkampen 2017!

Om företaget

Företaget

Besök hos vår kund Supplier Partner , leverantör till Volvo
 

Källhage Truck har bedrivet sin verksamhet sedan 1998 i Göteborg, men arbetar rikstäckande.

Vår inriktning är försäljning, uthyrning samt service på nya och begagnade truckar i , med en enkel och snabb hantering. Ett stort och brett sortiment, allt från pallvagnar till större motviktstruckar, alla modeller och kända fabrikat . 

Källhage Truck är generalagent för fabriksnya Clarktruckar i Sverige. Kvalitetstruckar i hög klass till mycket förmånliga priser och långa garantitider " Built to last".

Vår serviceverkstad renoverar och reparerar efter kundens önskemål och vi tillhandahåller serviceavtal.  

Finansiering för kund, vi har nära samarbete med bank och kan erbjuda olika finansieringsalternativ för er.

Vi äger själva alla nya och begagnade truckar som finns för uthyrning och försäljning, vilket gör det enkelt för oss att lägga upp olika avbetalningar och hyrköp.

Välkommen att kontakta oss nästa gång ni behöver en truck. i kan erbjuda både en produkt och en affärsuppgörelse som passar er och ert behov.

Källhage Truck AB skall tillgodose de behov som ställs av kunder, samarbetspartners, leverantörer, övriga intressenter och medarbetare.

Källhage Truck AB skall verka för att hela tiden utveckla och förbättra verksamheten, allt skall genom rutiner och lagar kommuniceras inom organisationen. 

Likaså skall policy inom kvalitets-, miljö och arbetsmiljöområden, tillsammans med övergripande mål, göras väl kända externt och internt.