Vi stöder Mustashkampen 2017!

Kontakta oss härSka jag hyra eller köpa truck?

Besök hos vår kund FF kakel i Göteborg

Truckuthyrning

Hyr er truck .Vi finansierar själva alla truckar och därför kan vi också hitta den form av uthyrning och det avtal som passar er perfekt. Eftersom vi äger alla hyresmaskiner, ger det en mycket rationell och snabb hantering om ni behöver byta trucktyp. Ändras ert behov eller användningsområde efterhand hör ni bara av er så hittar vi en ny truck och en ny lösning. Vi har många nya fina truckar i vår hyresflotta.

Outsourcing

Om ni själva har truckar i er ägo, så betalar vi en klumpsumma för era maskiner och tar sedan över ansvaret för driften mot en förutsägbar månadskostnad. Naturligtvis efter gemensam genomgång o kartläggning av ert truckbehov. Era kostnader blir rörliga istället för fasta samt att ni frigör tid för annat i er verksamhet. I avtalet ingår totalunderhåll av trucken, reservdelar, smörjmedel och resekostnader. Ersättningstruck vid behov, byte eller uppgradering av truck vid behov. Försäkring - trafik, brand och stöldförsäkring. Full support från vår serviceverstad.

 

Köp

Vill ni istället köpa en truck kan ni förstås i förtroende vända er till oss. Ni kan också hyra först och tillgodoräkna er en viss del av hyran och sedan köpa trucken. Vi  erbjuder även  leasing genom Nordea som är vår samarbetspartner eller naturligtvis genom er bank. Andra alternativ är avbetalning.

Möjligheterna är många och tillsammans hittar vi en lösning som passar er.I nära samarbete med en smidesverkstad kan vi dessutom komplettera och specialanpassa din truck efter dina önskemål.

 

Här hittar du information om våra fabriksnya Clark Truckar

Här hittar du alla våra truckar